Αναζήτηση

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

YORKSHIRE TERRIER

Γειά σας και πάλι, έχω αρκετό καιρό να γράψω, λόγω σχολείων. Εχθές όμως, επισκέφτηκα μία φίλη μου, την Αθηνά, που έχει τα τέλεια σκυλάκια γιορκσάιρ τεριέρ. Σας τα αφιερώνω!
Αυτός είναι ο Ρόκυ. Είναι το πιο ζωηρό απόλα, και τρελένεται να το σκάει στον κήπο και να κρύβεται μέσα στις γλάστρες με τα λουλούδια, ή πίσω από τα δέντρα. Δεν κάθεται στγμή ύσηχος, και σπάνια κοιμάτε, αλλά είναι πάντα ξεκούραστος και τρέχει πέρα δώθε!

Η Ρόξυ είναι πολύ ύσηχη, όπου την βάζεις κάθεται. Όλη την ημέρα σχεδόν είναι ξαπλωμένη, αλλά οταν η Αθηνά ανοίγει την πόρτα για τον κήπο αυτή πετάγεται πάνω και τρέχει να ξαπλώσει και να παίξει στο χορτάρι.

Αυτός είναι ο Μπέμπης, ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλάκι. Τα πρωινά ξαπλώνει, και τα απογεύματα δεν κάθεται ούτε δευτερόολεπτο ύσηχος. Όταν η Αθηνά και γω βάζουμε να ακούσουμε ποπ μουσική στο δωμάτιό της, αυτός έρχεται μέσα και χοροπηδάει σαν να χορεύει. Επίσης, λατρεύει τα μιούζικαλ. Το ξέρω, γιατί όταν βλέπουμε ξανά και ξανά όλες τις ταινίες του High School Musical αυτός γαβγίζει χαρούμενα.

Η Φλόσυ, είναι η πιο κοκέτα από τα άλλα γιορκσάιρ. Αν η Αθηνά δεν της φοράει την κορδέλα της κάθε μέρα, αυτή γρυλίζει και την δαγκώνει στους αστραγάλους. Δεν παίζει ιδιαίτερα με τα άλλα κουταβάκια. Η Αθηνά λέει πως αν ήταν άνθρωπος σίγουρα θα ήταν πολύ μεγάλο ψώνιο. Περπατάει καμαρωτή καμαρωτή όλη την ημέρα και τρίβεται σαν γάτα. Την αγαπάμε πολύ, παρόλο που δεν μας αφήνει να την αγκαλιάζουμε για να μην χαλάσει το τρίχωμά της!

Και αυτός είναι ο τζέικ, το τελευταίο σκυλάκι για το οποίο θα σας μιλήσω. Είναι το πιο μικρό από τα άλλα, και το αγαπημένο μου. Γαβγίζει τόσο γλυκά, και είναι απαλός σαν αρκουδάκι. Είναι και αυτός πολυ ζωηρός, δεν σταματάει να παίζει. Όμως ο κήπος δεν του πολυαρέσει, γιατί κάποιες φορές βρίσκει σκουλίκια και τα φοβάται πολύ. Είναι το πιο γλυκό σκυλάκι του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου